Contact

Kade B communicatie

Kan ik iets voor je betekenen? Lijkt me leuk! Neem gerust eens contact met me op en leg me jouw vraag/verzoek/probleem voor. Afhankelijk daarvan plannen we een kennismaking in óf geef ik meteen aan welke oplossing ik kan bieden.

Kim de Booij
06 40 53 46 93
kim@kadebcommunicatie.nl

Iedere werkdag ben ik tussen 9:00 en 17:00 uur goed te bereiken. Natuurlijk ben ik ook regelmatig in gesprek in verband met interviews en klantbezoeken en dus even niet telefonisch te bereiken. Spreek dan gerust mijn voicemail in, stuur een mailtje of appje. Ik reageer dan zo snel als ik kan.
Is het voor jou lastig om tijdens kantooruren af te spreken? Geen probleem. Ik maak ook graag een andere keer tijd voor je.
Ik schrijf omdat ik daar plezier in heb. Niet omdat het mijn ticket zou moeten zijn naar makkelijke of snelle rijkdom. De grootste rijkdom zie ik in het feit dat ik als zelfstandige netjes mijn brood kan verdienen met iets dat ik leuk vind om te doen. Dat laat ik terugkomen in mijn tarief. Het is zeker niet het hoogste tarief in deze branche. Toch krijg je hiervoor wel kwaliteit. Tijdens een persoonlijk contact informeer ik je er graag over.